Sverige oh Sverige.

Nej nu vart det sådär sjukt länge sedan jag skrev här.. driekt obra. 

Jag har ju varit hemma hos mamma och pappa i Sverige nu de senaste veckorna så jag har väl kanske inte sådana där spännande afrikahistorier eller äventyr att komma med nu utan mer den typ ” jag går upp. jag gör kaffe. Pappa vill ha kaffe. Mamma åker till Nyköping. Jag har ingen bil. Jag klagar på att jag inte har en bil. Jag får ingen bil för det. Jag glömmer kaffet till pappa. Pappa blir sur. Jag har fortfarande ingen bil”  och så fortsätter det.. 

Kanske inte riktigt så men ni fattar. 

Sjukt kul att få se mina fina vänner igen, äta lite tacos och snacka skit. 

Inte minst besöka familjen Jidesjö och deras——- här kommer den – KYLSKÅP! Klassikern. Jag och Jullan har haft lite catch up time, snackat, jagat och matat hennes änder. 

Jag har hunnit med att åka en tur på fjället i Norge, en sväng till Paris och varit i Hälsingland där jag fick göra det jag gör bäst- snacka om livet i Sydafrika för en massa folk som ville lyssna! Otroligt kul och det var tur Sigrid bröt av efter någon timme för fika paus annars skulle jag nog fortfarande stå och babbla om det ena till det andra. 

Det är svårt att leva mellan två länder och omställningen från den ena kulturen till den andra går inte sådär jätte fort. 

Jag har fått nya roliga projekt och idéer på gång och det ser ut till att bli en otroligt spännande höst och vinter. Jag ska ta en liten omväg innan jag far ned till SA igen och den omvägen kan bli rätt lång. 

Men just nu tar jag det rätt lugnt, njuter av att kunna bråka med mamma och pappa och vara sådär dryg som man får vara mot sina föräldrar ibland. Blir inte mer spännande än så just nu och det känns helt ok. 

Bild

Bild

Bild

Bild

Bild

BildBildBild

 

 

 

2 Comments on “Sverige oh Sverige.

  1. du er ikke en tönt men du har blitt en tant…..